Svenska släpvagnstillverkare

Kvalité & Miljö

Vi är våra kunders partner genom produktens hela livscykel. Från idé till konstruktion och till sist, återvinning av material när produkten gjort sitt. Vi jobbar med ett mer och mer standardiserat modellprogram med möjlighet till tillval, vilket leder till högre kvalité, snabbare leveranser och konkurrensmässiga priser.

Hållbarhet i fokus

Vårt fokus på hållbarhet är en viktig del av vår verksamhet. Vi strävar alltid efter att minska vår påverkan på miljön och säkerställa en hållbar framtid för våra kunder och kommande generationer. Vi levererar produkter baserade på standardiserade lösningar för det tuffa nordiska klimatet för att säkerställa en bekymmersfri vardag för Kilafors-åkare i Norden.

En pålitlig partner

Minskat avtryck och ökad livslängd

Vi är en pålitlig partner som erbjuder högkvalitativa produkter och tjänster samtidigt som vi tar ansvar för vår miljöpåverkan. I Kilafors har vi alltid strävat efter att minska vår miljöpåverkan och har den senaste tiden implementerat olika miljöinitiativ för att minska vårt ekologiska fotavtryck. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår produktionsteknik och vår produktionsprocess för att minska vår energiförbrukning och avfallshantering.

Självklart jobbar vi för att överträffa våra kunders förväntningar så vi kan fortsätta vara ledande inom vårt område. Vi har lång erfarenhet inom tillverkningsindustrin och är stolta över att erbjuda produkter och tjänster som möter våra kunders höga krav på kvalitet och prestanda.

En del av branschen i 60 år

Nära, spårbart och certifierat

Vårt produktutvecklingsteam består av fem personer som sitter i Kilafors och Örebro. Just närheten till våra kunderna och fabriken är en framgångsfaktor. Varje vecka genomför vi möten mellan produktion, konstruktion och marknad. Där samlar vi in feedback, idéer och utvärderar aktuellt modellprogram. En annan stående punkt på dagordningen är framtidsspaning, för vi nöjer oss inte med att ha varit relevanta i 60 år, vi ser fram emot minst 60 år till.

Vårt dedikerade team av experter arbetar kontinuerligt med att övervaka vår produktionsprocess för att säkerställa att vi upprätthåller högsta kvalitetsstandarder och minskar vår miljöpåverkan. Vi arbetar också nära våra kunder för att förstå deras behov och för att erbjuda lösningar som är skräddarsydda för deras specifika krav.

 

Nyfiken på vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt