Hållbara transportlösningar

Rätt lösning för alla, ur samtliga aspekter.

Släp från Kilafors byggs för att hålla. Våra konstruktörer, montörer och servicetekniker ser till alla vagnar som lämnar oss rullar energieffektivt hela livslängden. Det är viktigt då vår bransch måste vara en del av lösningen på de utmaningar vi har framför oss.

Vi hjälper dig att lägga pusslet

Fler pusselbitar än vanligt måste vara på plats numer. Åkerinäringen omsätter cirka 160 miljarder kronor årligen och är en förutsättning för allt företagande och handel. Trots det är det ibland svårt med lönsamheten hos åkerier. Kanske speciellt just nu när vi är i en omställningsperiod. Därför gör vi vårt yttersta för att hjälpa dig till smarta beslut och den effektivaste lastlösningen när du väljer släp.

Att hjälpa åkare till att bli en mer attraktiv arbetsgivare är också något vi brinner för. Vi ser till att hanteringen och att arbetsmiljön kring våra vagnar är trygg och enkel. Väljer man Kilafors, väljer man en säker arbetsmiljö för chauffören.

En investering för framtiden

Hos oss på Kilafors pratar vi om hållbart ägande. Tillsammans med våra återförsäljare hittar vi rätt lösning för kunden. Det är många aspekter som ska vägas in. Leveranstider, livslängd, tålighet, vikt och när den dagen kommer – andrahandsvärdet. De mjukare  värdena, såsom olika typer av funktioner som skapar en effektiv och trygg arbetsmiljö för chauffören måste också finns på plats.

När sedan ändå något oväntat inträffar är det viktigt att snabbt kunna åtgärda problemet. Att stå still kostar pengar. Vi har en egen serviceverkstad och reservdelsbutik redo när olyckan är framme.

Ditt släp ska tåla en del

För att veta att släpet håller högsta kvalitet innan det lämnar oss, går vår kvalitetsansvariga igenom alla delar och funktioner. När släpet hämtas hos oss går vi igenom alla detaljer och ser till att du är nöjd.

TIPS! Ett släp rullar många mil under sin livstid och påfrestningarna är stora. Att byta släp vid rätt tidpunkt kan spara mycket pengar och bekymmer.

Nyfiken på vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt