Lär känna vår kollega Lena Modén!

Vad heter du?
Lena Modén

Vilken avdelning jobbar du på?
Jag jobbar på marknads- och administrationsavdelningen är på Kilafors

Hur länge har du jobbat på Kilafors?
Till sommaren har jag jobbat här i fem år.

Vad jobbar du med?
Jag har ganska varierade arbetsuppgifter, jobbar lite med ekonomi men den mesta av tiden lägger jag på sälj- och marknad. Jag supportar våra säljare med allt möjligt, planerar mässor och sköter administrationen kring alla våra leveranser.

Varför är det så bra att jobba på Kilafors?
Det roligaste med att jobba här är kontakten med alla kunder! Jag har också jättebra arbetskompisar. Killarna i produktionen, konstruktörerna och säljarna – vi hjälps åt allihopa för att leverera bra och i tid. Jag menar, när man får vara med och leverera så här fina vagnar till våra roliga och glada kunder så kan man inte annat än trivas?!