Marknadens bästa serviceprogram för reservdelar och reparationer.

Driftstopp är mycket kostsamma. Du behöver en pålitlig partner som hjälper dig med innovativa produkter och tjänster av hög kvalitet som säkrar bästa möjliga drifts-ekonomi. Tillsammans utgör vi ett integrerat nätverk av utvecklingsorienterade fabrikat och tjänster av högsta kvalitet för tunga industriella transporter. 

Med förstklassig service och oöverträffad närvaro strävar vi efter att förutse våra kunders behov och göra er konkurrenskraftiga. Alltid tillgängliga vill vi underlätta ditt liv och trygga framtiden för ditt företag genom snabb pålitlig service. Är det upp till oss så behöver du aldrig stå still – utom när du själv väljer det.

 

Garantier och service.

Här nedan kan du ladda hem följande dokument som rör service och garantier på våra vagnar. Dokumenten är i pdf-form. För att öppna dem krävs att Adobe Acrobat Reader är installerat på din dator.  Programmet hämtar du här – www.adobe.com

Säkerhetsföreskrifter

Garantivillkor

Reklamationsförfarande

Serviceplan

Serviceprotokoll

Reklamationsrapport

Reklamationsrapport ( i form av word-dokument )

Reservdelskatalog.

Söker du extrautrustning eller reservdelar till ditt ekipage? Ladda ner vår reservdelskatalog, där finner du ett brett sortiment som stödjer hela vårt modellprogram. Ring eller maila oss och uppge artikelnummer samt antal så skickar vi produkterna till dig. Det går självklart även bra att komma förbi oss i Kilafors och hämta upp önskade produkter och passa på att ta en fikapaus med oss.

Reservdelskatalog (PDF)

KONTAKT

Behöver du byta upp dig eller utöka flottan?
Kontakta oss så hjälper vi dig att speca din vagn.

SPECA DITT SLÄP ONLINE

Fyll i vår konfigurator för att snabbt och enkelt få en offert.

HITTA NÄRMSTA ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi har återförsäljare över hela landet.