Maximera vintersäkerheten för din fordonsflotta med Slirej.

Stefan och resten på reservdelar är rädda om sina kunder. Nu när vintern och halkan snart är här vill vi tipsa om att vi har reservdelar och kompletta sett hemma till Slirej. Slirej är en avancerad sandspridare som utgör en oumbärlig komponent för att öka säkerheten och effektiviteten för tunga fordon och lastbilar i vinterväglag.

Läs mer på slirej.se

Slirej – ett smart val för din fordonspark:

  • Förbättrad säkerhet: Slirej ger ett omedelbart bättre grepp på isiga och snöiga vägar genom effektiv sandning, vilket dramatiskt reducerar risken för olyckor.
  • Ökad effektivitet: Slirej är enkelt att manövrera direkt från förarhytten, vilket eliminerar behovet av att manuellt sprida sand. Detta optimerar tidsanvändningen och håller föraren i säkerhet.
  • Kostnadsbesparingar: Att förebygga skador på fordon och minska olycksfrekvensen kan leda till betydande kostnadsbesparingar i form av reparationer och förseningsavgifter, vilket gör Slirej till en ekonomiskt fördelaktig lösning.
  • Anpassningsbarhet: Oavsett storlek och typ av ditt tunga fordon, kan Slirej anpassas för att möta just dina behov och krav.
  • Miljövänlig: En riktad och kontrollerad sandning med Slirej minimerar miljöpåverkan och hjälper till att bevara naturen genom att förhindra överanvändning av halkbekämpningsmedel.
Stefan håller i en del av en Slirej

För att säkerställa att din Slirej sandspridare alltid fungerar optimalt, är det viktigt att den är korrekt underhållen och att alla delar är i toppskick.

Har du frågor om underhåll, reservdelar, eller vill du uppgradera din nuvarande utrustning med Slirej?
Kontakta vår reservdelsbutik redan idag. Vi hjälper dig att hålla dina fordon säkra och redo att hantera även de tuffaste vinterförhållanden. Ring eller besök oss för personlig service och rådgivning om hur du kan dra nytta av Slirej i din verksamhet.

Våra öppettider:
Vardagar 07:00 – 16:00
0278-65 92 00 – Tonval 1
reservdelar@kilafors.se

Fler leveranser, artiklar och aktuellt från Kilafors

Nyfiken på vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt