INTE redo att dra tunga lass? Vi har dragstänger på lager.

Vi på Reservdelar förstår utmaningarna som kommer med att hantera tunga lass och vilka förhållandena ni på vägen möter, oavsett säsong. Vi vet också att en väl fungerande dragstång och bomm är avgörande för säkra och effektiva transporter. Därför har vi ett brett utbud av reservdelar och expertkunskap för att hjälpa dig att hålla ditt tunga fordon i optimalt skick. Oavsett om du kör genom snöiga fjäll eller på saltade vintervägar, har vi de delar och den kunskap som krävs för att dina lastbilar och efterforden ska prestera sitt bästa.

En dragstång och/eller bomm kan drabbas av många problem, särskilt med tanke på den tunga belastningen och krävande arbetsförhållanden de ofta utsätts för.

Fem vanliga problem:

  • Långvarig användning kan leda till slitage, vilket kan resultera i minskad styrka och integritet.
  • Väder och vind, särskilt i områden med saltanvändning på vägarna under vintern, kan orsaka korrosion som försvagar dragstången och bommen.
  • Konstant belastning och vibrationer kan orsaka mikrosprickor som med tiden kan växa och orsaka allvarliga strukturella problem i stången eller bommen.
  • De punkter där dragstången fästs vid släpet eller lastbilen kan försvagas eller skadas, vilket ökar risken för att den lossnar under färd.
  • Olyckan är framme och utrustningen skadas.

Hos oss på reservdelar har vi en omfattande katalog av reservdelar som är testade för att klara de tuffaste förhållandena. Vi säkerställer att varje del vi levererar bidrar till ditt fordons hållbarhet och prestanda.

Dragstång, bommar och personal på Reservdelar

 

Glöm inte – regelbundet underhåll är avgörande för fordonets livslängd och för att hålla ditt släp i toppskick och säkert. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hålla dina lastbilar rullande effektivt genom vintern.

Våra öppettider:
Vardagar 07:00 – 16:00
0278-65 92 00 – Tonval 1
reservdelar@kilafors.se

Fler leveranser, artiklar och aktuellt från Kilafors

Nyfiken på vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt