Skräddarsytt och smarta tjänster

Övrigt

För dig som behöver det där lilla extra

Hälsingar är kända för sin pragmatiska och innovativa inställning. Tillsammans med våra kunder kan vi därför skapa de mest fantastiska ekipage, men även specialiserade chassin för livsviktiga uppgifter.

Skåpchassin tillsammans med Zetterberg

Vi samarbetar med ett flertal påbyggare. Här presenterar vi några av våra närmsta partners. Ta kontakt med din regionansvarige för vidare diskussioner kring dina behov.

Zetterbergs
Zetterbergs i Östervåla erbjuder svensktillverkade lastbilspåbyggnader av hög kvalitet och snygg design. De är certifierade enligt kvalitet (ISO9001), miljö (ISO14001) och arbetsmiljö (ISO45001) och vi har haft ett nära samarbete med dem i många år.

Groth Kaross
Groth i Mönsterås tillverkar specialbyggnationer. Vi har tillhandahållit chassit till deras blodgivartrailer och skidskyttelandslagets vallabod på hjul.

Mil efter mil med Kilafors

Det ska bara rulla på. När våra partners och återförsäljare säljer en vagn från oss vet de att åkaren kommer att ha en produkt som håller och kunden kommer att ha minimalt med onödiga stopp.

Om det ändå uppstår bekymmer finns vi i Hälsingland, redo att bistå åkare i vår närhet. Vår serviceverkstad och reservdelsbutik ligger på samma område som vår fabrik.

Nyfiken på vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt