Lastväxlarkärra

Lastväxlarkärra med tipp

Vår lastväxlarkärra passar åkare som behöver en lättmanövrerad kärra för varierade köruppdrag. Den robusta konstruktionen gör den till en pålitlig arbetskamrat i ur och skur.

I standardutförandet ingår Midi avställningsbelysning.
Genom att använda en lastväxlarkärra med tipp kan du minimera risken för skador på lasten och minska behovet av manuell hantering av material.
I standardutförandet ingår Trako K-2015, luftmanövrerad i tre lägen via manuellt luftreglage alternativt VBG17 inifrån bil.

Snabbt, säkert och effektivt med tipp

Letar du efter en pålitlig och högkvalitativ lastväxlarkärra med tipp för att transportera dina varor på ett effektivt och säkert sätt? Då behöver du inte leta längre än Kilafors.

Vi är en av de främsta tillverkarna av lastväxlarkärror med tipp på marknaden idag. Våra kärror är kända för sin robusthet, pålitlighet och höga kvalitet, vilket gör dem till ett populärt val för företag som behöver transportera tunga och skrymmande varor.

En lastväxlarkärra med tipp från oss  är utformad för att klara av de tuffaste arbetsförhållandena. Den är tillverkad av högkvalitativt stål och är utrustad med dubbla undermonterade tippcylindrar som gör det möjligt att tippa lasten på ett säkert och effektivt sätt.

Dessutom är kärran utformad för att vara lätthanterlig, vilket gör att den kan hanteras av en person och på så sätt spara tid och pengar. Genom att använda en kärra från oss minimerar du risken för skador på lasten och tar bort mycket av den manuella hanteringen.  Det ger en säkrare arbetsmiljö.

En annan fördel med en lastväxlarkärra med tipp från oss är dess mångsidighet. Dessa kärror kan användas för att transportera en mängd olika typer av last, inklusive byggmaterial, avfall, pallar och lådor. Dessutom kan kärran transportera stora mängder last på en gång, vilket minskar antalet resor som behöver göras.

När du väljer en lastväxlarkärra med tipp från oss kan du vara säker på att du får en pålitlig och högkvalitativ produkt som är utformad för att klara av de tuffaste arbetsförhållandena. Med våra mångsidiga lastväxlarkärror kan du vara säker på att din verksamhet kommer att fortsätta att flyta smidigt och effektivt oavsett säsong.

Alltid med en lastväxlarkärra

 • Stabilitet
 • Robust
 • Svensktillverkad

Teknisk specifikation

För full specifikation samt tillval ladda hem pdf.

Utförande 3-axlig kärra
Totalvikt 24 000 kg
Bromssystem skiva
Fjädring Luft
Hjulstorlek 265/70 med R19,5”

Frågor & svar

Hur ser garantivillkoren ut?

  • Vi lämnar 12 månaders garanti från när fordonet tas i trafik, max 24 månader från leveransdatum om inget annat anges av ordererkännande.
  • Vi följer Allmänna leveransbestämmelser enligt LFG 21 om inget annat överenskommits och bekräftats via orderbekräftelse från Kilafors.
  • Garanti gäller för produkt/byggnation i originalutförande. Garantin upphör om produkten/byggnation byggs om eller repareras utan skriftligt godkännande av Kilafors Industri AB.
  • Garanti gäller under förutsättning att produkten/byggnationen genomgår service enligt anvisningar samt att första service utförts vid max 500 mil, protokollet skall vara ifyllt samt återsänt till Kilafors Industri AB tillsammans med utskrift av ODR vid servicetillfället.
   Mer information om hur du reklamerar hittar du här.
  • Protokoll för bromsanpassning för dragbil och vagn ska kunna uppvisas.
  • Garantin gäller under förutsättning att original reservdelar används.

  OBSERVERA
  Av Kilafors inköpta komponenter gäller respektive leverantörs garantivillkor.

Garantins omfattning

 1. Kilafors Industri AB ansvarar inte för fel beroende/orsakade av:
  • Handhavandefel som ej följer Kilafors Industri Ab instruktioner eller anvisningar
  • Uppenbar misskötsel, vanvård eller överbelastning
  • Ombyggnad eller förändring av produkten/byggnationen utan föregående kontakt med Kilafors Industri AB
 2. Service och reparation som utförts med ej original reservdelar.
 3. Att fordonet utsatts av yttre åverkan eller olycka

Hur lång är leveranstiden?

Väljer du en modell ur vårt standardsortiment med endast konfigurerade tillval är leveranstiden 3-4 månader efter påskrivet ordererkännande.

Känner du dig redo?

Välj ett svenskt kvalitetssläp.

Våra återförsäljare och partners finns i Sverige, Norge, Finland och Baltikum.

Nyfiken på vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt