Papper, glas, plast och möbler

Återvinning

Gröna transporter

Dagens återvinningstransporter är avsevärt mer komplexa än förr i tiden. Vi har gått från att i princip dumpa allt i en hög på tippen, till sortering och noggrann hantering av det vi vill bli av med. Det ställer större krav på transportören och ekipaget.

Våra liftdumpers är verkliga arbetshästar som bara rullar och rullar. Att underlätta åkarens vardag är vad vi verkligen brinner för, därför ser vi till att optimera och effektivisera den så långt det bara är möjligt.

Läs mer om våra lavetter

Glidern är en 4- eller 5-axlig lastväxlarvagn. En vagn som ”ligger i tiden” med möjlighet att använda alla upptänkliga rullflak för bästa kapacitetsutnyttjande året om.

Läs mer om våra Gliders

Det blir inte smidigare än så här. En nätt kärra med tipp som nästan kan vända på en femöring. Lösningen för åkare som har begränsat med manöverutrymme.

Läs mer om vår lastväxlarkärra med tipp

Torrflis, barkflis, grot, sågspån och sopor – oavsett last är Kilafors Bioline en lätt och samtidigt stabil konstruktion som rymmer upp till 100 kubik. Tack vare ett gediget chassi med fyra axlar har släpet en stabil gång även i högre farter.

Läs mer om Bioline

Mil efter mil med Kilafors

Det ska bara rulla på. När våra partners och återförsäljare säljer en vagn från oss vet de att åkaren kommer att ha en produkt som håller och kunden kommer att ha minimalt med onödiga stopp.

Om det ändå uppstår bekymmer finns vi i Hälsingland, redo att bistå åkare i vår närhet. Vår serviceverkstad och reservdelsbutik ligger på samma område som vår fabrik.

Nyfiken på vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt