Tid är inte alltid pengar.

 

Släp från Kilafors byggs för att hålla länge, vi har till och med kunder som kört sitt släp i över två decennier. Men det kommer en tidpunkt då man måste byta.

Hållbart ägande.

 

Det finns många pusselbitar som måste läggas på plats för att driva att lönsamt åkeri. Vi gör vårt yttersta att hjälpa dig till smarta beslut och effektiva lösningar när du ska välja släp. Det är mycket att tänka på. Det ska hålla för långa körningar, klara av alla sorters väder, ha rätt material och självklart alla de funktioner som krävs för att vara effektiv i sitt arbete. När sedan något oväntat inträffar är det viktigt att snabbt kunna åtgärda problemen för att ha så kort stillestånd som möjligt. Dessutom kan beslutet att byta släp vid rätt tidpunkt spara många tusenlappar.

Följ bygget.

Hos oss på Kilafors pratar vi om hållbart ägande. Vi hjälper till att skapa det ultimata släpet och vi låter dig vara med under hela byggprocessen. För att veta att släpet håller högsta kvalitet går våra tekniker igenom och testar alla delar och funktioner för att vi ska kunna leverera en perfekt produkt. När släpet sedan levereras går vi igenom alla detaljer och ser till att du är nöjd.

Ditt släp utsätts för mycket.

Under åren får du vara med om mycket och påfrestningarna på släpet är stort. Därför har alla som äger ett släp från Kilafors möjlighet att teckna vårt NonStop–avtal som ger möjlighet att lämna in släpet på service och översyn hos oss eller någon av våra partners som finns i landet.

När det skiter sig.

Tyvärr så händer det ibland saker man inte kan styra över. För att minimera tiden för stilleståndet hjälper vi dig snabbt att vara ute på vägen igen. Kontakta oss så ger vi dig guidning till närmaste serviceanläggning eller ser till att träffa dig på plats.

TIREBOSS – Däcktrycksövervakning

Kilafors Industrier är generalagent på nordiska marknaden för TIREBOSS, systemet för däcktrycksövervakning.

Normalt har ofta lastbilar och släp för högt tryck i däcken vilket ger skador på vägar, däck och fordon. TIREBOSS förhindrar detta och förlänger livslängden på däck och material. TIREBOSS reducerar däckstrycket vilket ger en längre kontaktyta och fördelar på så vis lasten över en större area.

Med TIREBOSS kontrollenhet i hytten ser chauffören nuvarande tryck, hastighetsöverträdelser, punkteringar, för höga däckstryck (värmeutveckling).

TIREBOSS ger stora vinster för åkaren, föraren, väghållaren och transportören.

https://www.tireboss.com/

 

Kontakta våra säljare för mer information om TIREBOSS.

Teckna Hållbart ägande.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och berättar mer. 

 

Contact Us

Alla vill vara en del av något, även vi. Fördelen vi har är att vi har en stabil grund att stå på. Kilafors grundades år 1960 av Sveriges åkerier och det var tydligt vad vi ville åstadkomma. Tillsammans skulle vi ta fram de bästa produkterna, anpassade för det hårda nordiska klimatet och se till att vi alla kunde dra nytta av varandras kunskap och erfarenhet.