Vikten av pålitliga komponenter.

Rätt reservdelar ersätter inte bara de gamla utan de förbättrar ditt fordons övergripande prestanda och pålitlighet. Den här gången har Lars, Tomas och Anders från Kilafors Service Center Reservdelsbutik särskilt valt ut reservdelar för att boosta ditt fordons effektivitet, säkerhet och komfort.

  • Luftbälgar som inte bara förbättrar stötdämpningen utan också förlänger ditt fordons livslängd. En investering i dessa säkerställer en jämnare resa varje gång.
  • Bromsklockor och bromsok som är byggda för att vara hållbara, ge skarpare bromsreaktioner och öka din säkerhet och kontroll på vägen. Dessa delar är designade för att samverka för att minska slitage och förlänga servicetiderna.
  • Vändkransar som erbjuder smidig rotation och minskad friktion, vilket optimerar ditt fordons prestanda och effektivitet i alla situationer.

Hos oss på reservdelar har vi en omfattande katalog av reservdelar som är testade för att klara de tuffaste förhållandena. Vi säkerställer att varje del vi levererar bidrar till ditt fordons hållbarhet och prestanda.

Rätt reservdelar ersätter inte bara de gamla utan de förbättrar ditt fordons övergripande prestanda och pålitlighet.

 

Glöm inte – regelbundet underhåll är avgörande för fordonets livslängd och för att hålla ditt släp i toppskick och säkert. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hålla dina lastbilar rullande effektivt genom vintern.

Våra öppettider:
Vardagar 07:00 – 16:00
0278-65 92 00 – Tonval 1
reservdelar@kilafors.se

Fler leveranser, artiklar och aktuellt från Kilafors

Nyfiken på vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt