Micke går igenom lastväxlarvagnens funktionalitet med Renall.
Chassi, axlar och fjädring är anpassade för krävande nordiska förhållande vilket ger dig en vagn du kan lita på i alla väder.
Vår Glider kommer i två utföranden som passar alla åkare och typer av rullflak. Den är dessutom lätt och låg vilket ger en bättre och säkrare arbetsmiljö för chauffören.

Partnerskap när det är som bäst.

Under februari har vi tillsammans med Scania Sverige levererat tre lastväxlarvagnar till Renall AB. Vår regionansvarige Mikael Henriksson var på plats i Norrköping under en av leveranserna. Tillsammans med Scanias Torbjörn Ericson gav han en introduktion till kunden om hur man får ut mest av deras nya ekipage. Det säkrar ett bekymmersfritt ägande för kunden och att deras nya Gliders hänger med i många produktiva år inom återvinningsbranschen i Mellansverige.

Dagens återvinningstransporter är avsevärt mer komplexa än förr. Vi har gått från att i princip dumpa allt i en hög på tippen, till sortering och noggrann hantering av det vi vill bli av med. Det ställer större krav på transportören och ekipaget.

Våra Gliders är oerhört förlåtande och tåliga, vilket gör att de passar utmärkt i större verksamheter som Renalls. Där finns både seniora och juniora chaufförer och alla kan rangera säkert med en lastväxlarvagn från oss, säger Micke medan han visar upp vagnens funktionalitet.

Återvinning, Glider, Renall, Scania

Vårt område är det som byggs på bilchassit och det som kopplas på bakom bilen. Vi kan även optimering av laster, lastning och lossning. Bilen däremot är våra återförsäljares expertis.

 

Fler leveranser, artiklar och aktuellt från Kilafors

Nyfiken på vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt