Vår teknologi säkerställer att lastningen sker smidigt och snabbt, samtidigt som den är skonsam mot både fordon och väg.
Bioline är ett effektivt transportkoncept för torrflis, barkflis, grot, sågspån och sopor. Oavsett last är Bioline en lätt och samtidigt stabil konstruktion som rymmer upp till 100 kubik.
Konceptets modulära uppbyggnad förenklar service och underhåll.

Och snyggt är det också. Eller hur?

Sommar och semester för många, då passar vi på att bjuda på Andreas Hellströms åkeris Bioline-ekipage levererat via Scania Katrineholm. Bioline är ett effektivt transportkoncept för torrflis, barkflis, grot, sågspån och sopor.

Oavsett last är Bioline en lätt och samtidigt stabil konstruktion som rymmer upp till 100 kubik. Släpet är utrustat med trådlös fjärrkontroll som styr öppning av väggsidan, tippning i sidled och topptäckning. Flisburens väggskivor består av glasfiberlaminat som är förstärkt med 300 mm PUR i nederkant.

Konceptet har en unik konstruktion vilket ger en ökad lastkapacitet och effektiv hantering av lasten. Vår teknologi säkerställer att lastningen sker smidigt och snabbt, samtidigt som den är skonsam mot både fordon och väg.

Och snyggt är det också.

Bioline-ekipage
Tre skäl till att välja Bioline:
  • Genomtänkta flisburar medför enkel hantering för chauffören och kostnadseffektiva transporter för åkaren.
  • Konceptets modulära uppbyggnad förenklar service och underhåll.
  • Bioline är speciellt framtagen för det nordiska klimatet.

Fler leveranser, artiklar och aktuellt från Kilafors

Nyfiken på vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt