Mattias äger Get-Arnes logistik och Transport AB tillsammans med Jonas Myrman.
Ramen på Karlavagnen är stark och väldigt stabil och kan därmed hantera kraftiga krängningar och vridlaster.
Karlavagnen av våra mest populära vagnar.

Med Mattias i skogen

Vi gillar jobbet och kanske extra mycket när vi får tillfälle att komma ut och se våra vagnar i verkligheten. Den här gången var det vår regionansvariga Ulf Franz som åkte ut till Kväggen och Mattias Johansson. Mattias äger Get-Arnes logistik och Transport AB tillsammans med Jonas Myrman.

Åkeriet är relativt nystartat, men både Mattias och Jonas har mångårig erfarenhet från skogen då båda två varit verksamma i branschen i över 20 år.

I dag kör de med ett ekipage i helt egen regi. De samarbetar med många åkerier i regionen för att på så sätt utnyttja lokala ekipage på bästa sätt. Att det blev just Karlavagnen som timmervagn beror delvis på att Mattias upplever vagnen som mycket stadig efter vägen jämfört med andra märken.

Karlavagnen är en helsvensk timmervagn för skogsåkare i nordiskt klimat. Karlavagnen är ursprungligen konstruerad som en specialbeställning av krävande åkare, så det är inte konstigt att man väljer den när man söker en pålitlig partner.

Vi tvättar bara när vi ska reparera och det behöver vi inte göra med den här vagnen, skrattar Mattias.

Timmer, Karlavagn, timmervagn, skogsvagn

Att vagnen är skitig på bilderna är vårt (!) fel enligt Mattias. ”Vi tvättar bara när vi ska reparera och det behöver vi inte göra med den här vagnen.” Den skulden tar vi gärna.

Tekniska detaljer:

✔ Hella Duraled belysning
✔ Sex LX90 från Laxo
✔ Axlar från BPW

Fler leveranser, artiklar och aktuellt från Kilafors

Nyfiken på vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt