När svensk kvalitet möter finsk innovation, föds extraordinära bioenergilösningar
Kilafors har under oktober 2023 tillsammans med Riikonen levererat det första ekipaget utrustat med Energy Superstructure till Fahlgrens Åkeri i Vindeln.
Bilen har en kapacitet på cirka 57 m³ och vagnens kapacitet är upp till 100 m³.

Kombinationen av kvalitet och innovation ger nyskapande lösningar för bioenergi

När svensk kvalitet möter finsk innovation, föds extraordinära bioenergilösningar. Chassit till Karlavagnen från Kilafors är känt för sin hållbarhet och mångsidighet, särskilt när det kommer till skogliga transporter. Genom att kombinera detta med den finska påbyggartekniken från Riikonen, går det att skräddarsy grot-ekipage som svarar mot framtidens behov redan i dag.

Kilafors har under oktober 2023 tillsammans med Riikonen levererat det första ekipaget utrustat med Energy Superstructure till Fahlgrens Åkeri i Vindeln. Bilen har en kapacitet på cirka 57 m³ och vagnens kapacitet är upp till 100 m³.

Vi är tacksamma för det förtroende som Fahlgrens Åkeri har visat oss genom att välja Riikonen och Kilafors, säger Ingemar Hermansson, regionansvarig hos Kilafors. Vårt främsta mål är att erbjuda innovativa, högkvalitativa lösningar och vi ser fram emot att se resultatet av detta.

DCIM100MEDIADJI_0889.JPG

Kontakta Ingemar direkt på: ingemar.hermansson@ory.se eller på 070-334 03 90

Denna leverans markerar inte bara en milstolpe i vårt samarbete med Riikonen utan visar också vårt engagemang för innovation, kvalitet och hållbara transporter, säger Carina Jakobsson, CEO Translink. Translink är sedan 1997 ägare av Kilafors.

 

Sedan 2014 har Kilafors etablerat ett framgångsrikt partnerskap med Riikonen. Resultatet av detta är produkter som ger en garanti för långvarig prestanda och optimal effektivitet för åkerier i Norden och Baltikum.

 

Fler leveranser, artiklar och aktuellt från Kilafors

Nyfiken på vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt