Hög tid att se över höstens och vinterns behov av lastkapacitet.

Vi vill passa på att lyfta fram vårt multiverktyg nu när det är hög tid att se över höstens och vinterns behov av lastkapacitet. Vår Lavett är en lastväxlarvagn tillverkad i Sverige för att möta dina krav på flexibilitet och styrka.

Precis som med alla våra produkter i standardsortimentet kan du skräddarsy Lavetten med tillval och ändå behålla en leveranstid på 3-4 månader efter påskrivet ordererkännande.

  • Finns i 3-axligt och 4-axligt utförande, anpassningsbar för transport av alla typer av tippgods.
  • Dubbelt ramliv och kraftig kryssförstärkt tippram, tillsammans med undermonterade tippcylindrar, ger mycket stabila egenskaper vid tippning.
  • Standard låsplacering för 6 m-flak, med alternativ placering för 5,6 m flak. Extra dubbläge 400 mm bakåt för att passa större flakdimensioner. Kan på förfrågan utrustas med skjutkolv för centrering av flak.
  • Lastväxlarvagnen kan utrustas med flera fjärrstyrda funktioner som förenklar och effektiviserar chaufförens vardag, bland annat dragstång, flaklås och dumpning av luftfjädring.

Med våra flexibla Lavetter och långa branscherfarenhet kan vi tillsammans hitta en optimal transportlösning som passar dina behov.

Läs mer: www.kilafors.se/transportlosningar/lavett/

Lavett - ett multiverktyg från Hälsingland.

Fler leveranser, artiklar och aktuellt från Kilafors

Nyfiken på vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt