Den steglöst fjärrmanövrerade dragstången ger dig oöverträffad bekvämlighet och hantering vid varje lastning och lossning.
Utrustad med avancerad belysning enligt lagkrav och en modern flerkammarlampa med dioder, garanterar Kilafors Glider att du syns i alla ljusförhållanden.
Med fällbara dubbar som passar både 6 och 5,6 meters flak, kan du vara säker på att din last alltid är säkert förankrad.

Hedin Edition:

Kilafors Glider - tillverkad för nordiska utmaningar

Lagom till vintern finns nu ett mindre antal Gliders för omedelbar leverans av Hedin Trucks. Så om du står inför tuffa varierande transporter är Kilafors Glider Hedin Edition svaret på dina behov. En 4-axlig lastväxlarvagn med kraft och pålitlighet i varje detalj. Chassi, axlar och fjädring är anpassade för krävande nordiska förhållande vilket ger dig en vagn du kan lita på i alla väder.

Teknisk specifikation:
Ladda hem en pdf

Kilafors Glider Hedin Edition

Här finns lastväxlarvagnarna tillgängliga:

Kontakt: 010-160 32 40 alternativt hedintrucks@hedinbil.se

 

Varför en Glider?

 • Säker och effektiv rangering
  Tack vare påkörningsrampernas och den robusta slädens hanterar den smidigt alla rullflak enligt SS3021:2014 standarden.
 • Byggd för tunga laster
  Med en imponerande totalvikt på 38 000 kg är denna släpvagn redo att ta sig an dina mest krävande laster.
 • Optimerad för nordiska vägar
  Chassi, axlar och fjädring är speciellt anpassade för de nordiska förhållandena, vilket garanterar pålitlig prestanda i alla väderförhållanden.
 • Flera lastalternativ
  Med fällbara dubbar som passar både 6 och 5,6 meters flak, kan du vara säker på att din last alltid är säkert förankrad.
 • Överlägsen belysning
  Utrustad med avancerad belysning enligt lagkrav och en modern flerkammarlampa med dioder, garanterar Kilafors Glider att du syns i alla ljusförhållanden. P-light midi avställningsbelysning tillför ytterligare säkerhet.

Fler leveranser, artiklar och aktuellt från Kilafors

Nyfiken på vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt