Glider - en lastväxlarvagn från Hälsingland.

Med fokus på flexibilitet och effektivitet.

Vår Glider är ett väl beprövat original från Hälsingland. Konstruktionen är vår egen, men har förfinats och utvecklats genom åren tillsammans med åkarna till att bli det ni ser i dag – en effektivt och hållbar lösning för dagens och morgondagens transporter.
Den här lastväxlarvagnen kommer att förstärka Hagvalls Transports flotta nere i Västra Götaland. Men den kommer inte bara öka deras kapacitet utan också få många medtrafikanter att vända på huvudet… Eller hur?!

Hagvalls Transport har valt en Glider av typen Kilafors vilket innebär en bred och lutande påkörningsramp. En konstruktion som lämpar sig extra bra om skicket på flakets rullar är av varierande kvalitet. Slädens utformning gör att denna kommer frigöras automatiskt när flaket rangerats på tillräckligt långt.

Läs mer om vår Glider.

Tekniska detaljer:
✔ Ramens längd: 12 880 mm
✔ Hjul: Michelin 265/70 XTY
✔ Dragstång: Trako 2007
✔ Axlar: BPW eco+ med skivbroms

Att äga och hantera en vagn från oss är enkelt. Det innebär bland annat användarvänliga last- och lossningsmekanismer och olika justeringsmöjligheter för att kunna transportera gods av olika storlek och form på ett säkert sätt. En trygg och säker arbetsmiljö på fältet är oerhört viktigt för oss.

Fler leveranser, artiklar och aktuellt från Kilafors

Nyfiken på vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt