Kraftiga avlastningshyllor med glidskydd i sidled.
Bred och stabil påkörningsramp.
Slädens utformning ger mycket mjuk och följsam rangering med tunga flak.

Hedin Edition:

Kilafors Lavett - en lastväxlarvagn av svensk kvalitet för varierande laster

Nu finns ett mindre antal lastväxlare av typen Lavett för omedelbar leverans av Hedin Trucks. Kilafors Lavett Hedin edition är en kombination av svensk precision och flexibilitet. Oavsett om det handlar om tippgods eller annan last, är en Lavett redo för uppdraget.

Bred, plan instyrningsramp och patenterad släde för enkel flakhantering. Dubbelt ramliv, kryssförstärkning och dubbla tippcylindrar ger en säker och stabil avlastning och trygga vägegenskaper.

Teknisk specifikation:
Ladda hem en pdf

Kilafors Lavett Hedin Edition

 

Här finns lastväxlarvagnarna tillgängliga:

Kontakt: 010-160 32 40 alternativt hedintrucks@hedinbil.se

 

Varför en Lavett?

 • Tillförlitlighet i varje millimeter
  Tillverkad 100 % i Hälsingland, erbjuder Lavett en konstruktion skapad specifikt för nordiska förhållanden. Detta garanterar att den inte bara står emot tuffa väderförhållanden, utan även uppfyller de högsta kvalitetskraven.
 • Optimerad flakhantering
  Lavettens breda, plana instyrningsramp och patenterade släde garanterar en enkel och effektiv flakhantering, vilket sparar tid och minskar risker.
 • Överlägsen tippstabilitet
  Med dubbla ramliv, kryssförstärkning och dubbla tippcylindrar, erbjuder Lavett en tippning som är både säker och stabil. Det ger en trygg arbetsmiljö för chauffören.
 • Smart släde för bättre arbetsmiljö
  Släden, med sin innovativa konstruktion, minskar friktion vilket leder till minskat slitage. Den tysta rörelsen av släden bidrar också till en förbättrad arbetsmiljö.
 • Ekonomisk
  Vår Lavetts enkla underhåll minimerar driftskostnader och garanterar en längre livslängd, vilket innebär mindre utgifter över tid.

Fler leveranser, artiklar och aktuellt från Kilafors

Nyfiken på vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt