Alla nyheter.

 

Hjelms flyttar hem till Kilafors

Lastbilspåbyggaren Hjelms blir nu en del av Kilafors Industrier. Företaget, som tidigare ingått i Translink-koncernen, flyttar nu sin verksamhet från Iggesund till Kilafors.

läs mer

Intervju med Erica Boman

Sedan i höstas studerar Erica på den nya förarutbildningen som arrangeras av BDX tillsammans med Yrkesakademin och Arbetsförmedlingen i Luleå.

läs mer

Intervju med Linn Krogh

Linn Krogh är 22 år och jobbar heltid med att köra timmerbil på familjens åkeri Kroghs Åkeri, i Värmland. För Linn har det alltid varit självklart att ha ett arbete där man får utmana sig själv samtidigt som man får vara ute och se nya platser.

läs mer

Svetsare till fabriken i Kilafors

Vi söker ansvarstagande och kunniga svetsare med stort eget ”driv”, för svetsning av chassin till tunga släp. Du är kvalitetsmedveten, självständiga och sätter kundnyttan i fokus.

läs mer

Sveriges största skogsmässa 2018!

Under två hektiska dagar deltog Kilafors på Skogsmaskindagarna 2018 i Karlskoga. Vi vill tacka alla besökare som kom förbi vår monter och ställde intressanta frågor om våra produkter. För dig som inte deltog på mässan men ändå vill ta del av våra nyheter är ni alltid...

läs mer

4-axlig Glider

För omgående leverans; 4- axlig lastväxlarvagn typ SBLB4X- 38- 127. Har gått på Scania demo-center i ca 6 månader.

läs mer

4-axlig lastväxlarvagn med bakåttipp och skjutbar boggi

Vi har en lätt begagnad 4-axlig lastväxlarvagn med bakåttipp och skjutbar boggi. Typ: T 18/20 LSTBF 60, avsett för 1 st rullflak som har gått på Scania demo-center i ca 6 månader. Hör av dig till Per Backan, mobil: 070-659 01 26 för mer information....

läs mer

KONTAKT

Behöver du byta upp dig eller utöka flottan?
Kontakta oss så hjälper vi dig att speca din vagn.

SPECA DITT SLÄP ONLINE

Fyll i vår konfigurator för att snabbt och enkelt få en offert.

HITTA NÄRMSTA ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi har återförsäljare över hela landet.