Fredagen den tredje maj öppnade vi upp för en heldag hos oss på Kilafors. Där byggde vi framför publik ihop en timmervagn på under fem timmar! På plats fanns även ett antal utvalda leverantörer som fick presentera sina produkter för besökarna. En av dessa leverantörer var Inseco som under dagen hade en spännande tävling. Genom att både gissa vikten på en stor bult och hur många små bultar det var i en glasburk hade man möjlighet att vinna biljetter till EM i dragracing den 6–9 juni på Tierps arena. Jan Nordmark lyckades med en väldig precision kamma hem första priset. Jan gissade på att den stora bulten vägde 42 kilo och att det i glasburken var 1000 mindre bultar. Rätt svar var att den stora bulten vägde 43,05 kilo och att det i glasburken var 1155 mindre bultar. Otroligt imponerande! Stort grattis önskar vi på Kilafors!